Claerhout & Claeys
Geassocieerde notarissen te Gent

Ons kantoor

Routebeschrijving

Vanaf 3 april 2017 is het nieuw circulatieplan in de Gentse binnenstad in werking.
Voor de meest actuele verkeerssituatie na invoering van het circulatieplan kan de site van Stad Gent geconsulteerd worden op https://stad.gent/mobiliteitsplan/het-circulatieplan

“CLAERHOUT & CLAEYS”, geassocieerde notarissen, zijn vlot bereikbaar

Met de wagen:

  • via de Gentse binnenring (R40) neemt u :
  • hetzij afslag Bernard Spaelaan, langs de Papegaaistraat en Annonciadenstraat. Via deze weg is de parking Sint-Michiels via Onderbergen te bereiken, of verder Sint-Michielsstraat en Poel parking Ramen. Het kantoor bevindt zich op 200 m afstand.
  • een andere mogelijkheid vanaf de autosnelweg, afrit Gent-Centrum, is de afslag naar de binnenring (R40), tot aan de Kortrijksepoortstraat, langs de Nederkouter tot in het centrum (parkings Savaanstraat, Kouter of Korte Meer).
  •  hetzij, komende vanaf Gent-Dampoort, neem richting Dok Noord en volg de ring voorbij het Justitiepaleis (Opgeëistenlaan), voorbij de lichten tot aan het eind van de Begijnhoflaan, waar u links afslaat en de Brugsepoortstraat inrijdt, en na 200 m de Hoogstraat bereikt. De parkings zijn aangeduid.

Met het openbaar vervoer:

Wie met de trein komt tot aan het Sint-Pietersstation (of daar de wagen parkeert in de parking op de Koningin Fabiolalaan) kan daar tram nr. 1 nemen richting centrum tot halte Korenmarkt, ofwel tram nr. 22 tot halte Oude Houtlei, vlakbij het kantoor.